Om webbsidan Byta bank

Webbsidan startades under februari 2011. Sajten är helt oberoende och har ingen koppling till enskilt företag eller organisation.
 
Innehåll och målgrupp
Detta är en sajt som handlar om fenomenet Byta bank. Den vänder sig främst till dig som har tröttnat på din nuvarande bank och vill veta mer kring temat byta bank. Här finns allt du behöver veta för att ditt bankbyte ska bli lyckat!


Om mig

Jag som står bakom sidan arbetar till vardags sedan många år med kvalificerade makroekonomiska frågor inom offentlig förvaltning. Jag bestämde mig för en tid sedan, efter en längre period av missnöje, att ta steget och lämna den bank jag haft en långvarig kundrelation till. Jag började förbereda mig inför bytet genom att forska i ämnet. Hittade en hel del information från olika källor, men det var en splittrad bild som formades. Mot bakgrund av ovanstående och mina erfarenheter i samband med detta beslöt jag mig för att samla ihop allt material i en E-bok!
 
Syfte och målsättning
Syftet med webbsidan är att dela med mig av mina iakttagelser, tips och slutsatser, så att även andra kan dra nytta av dessa. Allt är dock skrivet utifrån mina värderingar och var och en som tar del av informationen måste självständigt värdera densamma. Det finns också en underliggande förväntan om att växa och utvecklas genom mötet och kommunikationen med läsare. 
 
Tack!
Tack för att du besöker webbsidan - jag hoppas den berikar din tillvaro och skapar mervärde!

Jacksonville SEO company

Bacharel em teologia a distância cursodeteologiaonline.com veja aqui os detalhes.

Quer aprender na prática como ganhar massa muscular magra e ficar com o corpo definido? Visite o site comoganharmassamuscular.net nele você conhecerá alguns treinamentos para ficar com um abdômen trincado em poucos dias.

Acesse as dietas aqui http://asdietasparaemagrecer.com/ são dietas para emagrecer.

jobs online

Il broker di opzioni binarie che stai cercando http://www.progettomeg.it/broker-opzioni-binarie.html

vedanta.life